Mire számíthatsz?

Kezelések

A masszázs olyan terápia, ami az érintésen keresztül teremti meg a testünk egyensúlyát. A gyakorolt nyomás sorrendjétől függően kész vagyok pihentető , vagy épp élénkítő kezelést nyújtani minden kedves hozzám látogatónak. Svédmasszőrként elsősorban helyi terápiás masszázzsal foglalkozom. A hozzám látogatók számíthatnak arra, hogy rendszeres szolgáltatás igénybevétel esetén helyreáll a bőr és az izomzat feszültségi állapota, serkentő hatást tapasztalhatnak a szervezetük vér- és nyirokáramlásában. Izommerevségben szenvedők, keringési problémákkal, pszichoszomatikus zavarokkal küzdők számára előzetes felmérést követő egyéni kezeléssel készülök.

Fogások

A vendégeim gyakorlati alkalmazott technikákkal találkozhatnak egy nálam eltöltött masszázs ideje alatt. Minden kezelés simító fogásokkal kezdődik és fejeződik be. Ezzel hozzájárulok a vér vénákba történő visszaáramlásának fokozódásához. Ezen fogások hatnak a perifériás idegekre, csökkenti az ideg ingerlékenységet, jótékony hatással vannak az ingerküszöbre, így a lelki hatásuk is egyértelmű. A dörzsölő fogások sora segíti a helyi érzékenységet és felpuhítja a merev izomzatot. Sérülések kezelésére, gyorsabb regenerálódás támogatására alkalmazom ezeket a technikákat. A vendégek visszajelzése szerint legnépszerűbb fogások, a gyúró technikák. Erőteljesen fokozzák a mélyen fekvő izomzat vérellátását, élénkítik a vérkeringést. A sorvadt, enyhén bénult izomzat kezelésére használom ezeket a fogásokat. A sokak által kedvelt ritmikus ütögető fogásokat a bőrön és a lágy részeken alkalmazom Fájdalomcsillapító hatásuk sokak számára adhat enyhülést.

Aromaterápia

Nem csak hasznos, hanem kifejezetten kellemes is! A kialakult fájdalmakra egyedileg kevert, előmelegített olajkészítményekkel várom minden kedves vendégem! Hisz nem csak a masszázs technikája, hanem az alkalmazott készítmények hatása is számít egy-egy probléma esetén. A nyugtató és feszültségoldó, az élénkítő és fáradtság űző, a vérkeringés fokozó, vagy épp a görcsoldó, hatású olajkombinációkkal éppúgy készülök, mint a fájdalomcsillapító, vagy keringés serkentő készítményekkel. Az esszenciák: levendula, citromfű, geránium, borsmenta, fahéj és szegfűszeg.

Várható élettani hatások

Keringés javulása, reflexiós távolhatások, kapillárisok tágulása, hőmérsékletemelkedés, anyagcsere fokozódása, vérnyomás és pulzus módosulás, fokozódó vizelet-kiválasztás, izomtónus módosulás, hisztamin kiválása, izom rugalmasság, teljesítmény növekedés.